Ontvang 4 punten om te zorgen dat je zelf de regie krijgt en baas word over je gewicht!

Hoe vaak sta je voor de spiegel dat je denkt: hoe is het zover gekomen? Dat je weer je buik beet pakt en dat je hem er het liefst vandaag nog af haalt? Je voelt je niet lekker, het heeft invloed op alles. Het frustreert je enorm dat je niet zelf in staat bent om even door te zetten en door te pakken. Om er volledig voor te gaan.

Je weet echt wel wat je beter wel en beter niet kan eten en toch voelt het alsof je maar wat doet. Vaak is het niet vol te houden en gooi je de handdoek maar in de ring. Je wilt er zo graag de grip op krijgen, zorgen dat het wel lukt.

Meld je hieronder aan voor tips en adviezen en ontvang direct een e-book Word de baas over je gewicht met 4 punten om te zorgen dat je zelf de regie krijgt!

Jouw gegevens zijn veilig bij mij, ik houd niet van spam en zal daarom alleen echt hele waardevolle tips met je delen, zodat jij ook jouw doel kan behalen.

“Elke mail die ik van jou krijg lees ik rustig door en zo krijg ik hier en daar mooie handvaten toe gereikt, veel nuttige tips.”

“Ik zie regelmatig jouw mailtjes voorbij komen😊 Ik ben inmiddels 3 kilo kwijt. Het begin is er…”

“Ik lees graag jouw emailtjes met goede tips, erg duidelijk en makkelijk toepasbaar.”