• Krijg ik vergoeding vanuit de zorgverzekering?
  • Hoe zeker weet ik of ik echt ga afvallen?
  • Is het noodzakelijk om te wegen?
  • Kan ik in de avonduren een afspraak voor consult krijgen?
  • Waar vinden de consulten plaats?
  • Hoe gaat de betaling?
  • Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?
  • Hoe lang duurt een consult?
  • Mijn man vindt het te duur of niet nodig.
  • Ik vind het wel een kostbare investering. Kan ik gespreid betalen?
Krijg ik vergoeding vanuit de zorgverzekering?

Afhankelijk van je aanvullende verzekering wordt een deel van de kosten vergoed. Doordat het wordt vergoed van uit je aanvullende verzekering gaat het niet ten koste van je eigen risico. Kijk voor meer informatie

https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html


Hoe zeker weet ik of ik echt ga afvallen?

Garanties kan ik natuurlijk niet geven. Je lijn verleden, je motivatie en je stofwisseling hebben hier invloed op. Het belangrijkste is dat je leert je leefstijl aan te passen. Want als je voedingspatroon verandert dan gaat het gewicht vanzelf wel mee. Bij een individueel traject kunnen we heel specifiek hier naar kijken. Dan zal het schema telkens weer aangepast worden, en halen we de hele trukendoos uit de kast om te zorgen dat je gaat afvallen!


Is het noodzakelijk om te wegen?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Uiteindelijk zegt het gewicht ook niet alles. Het gaat erom dat je omvang gaat verliezen.


Kan ik in de avonduren een afspraak voor consult krijgen?

Ja, afspraken kunnen ook in de avonden gemaakt worden.

Waar vinden de consulten plaats?

De consulten vinden plaats in de praktijk aan de hegedyk 2 of online via skype.

Hoe gaat de betaling?

Na het intake gesprek zal ik een factuur via de email toesturen, deze kan via de bank of giro overgemaakt worden.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Hoe lang duurt een consult?

Een consult duurt ongeveer een half uur. Consulten voor een intake en voedingsanalyse zijn allebei een uur.

Mijn man vindt het te duur of niet nodig.

Heel spijtig laten veel mensen zich leiden door andere mensen. Maar jij weet wat je nodig bent! En als je al heel lang het zelf hebt geprobeerd en het nog steeds niet is gelukt, dan werkt dat dus niet. En dan zul je het toch anders moeten gaan doen om echt resultaat te behalen. Daarnaast is het voor je man toch ook belangrijk dat jij je lekker in je vel voelt?


Ik vind het wel een kostbare investering. Kan ik gespreid betalen?

Investeren in jezelf mag ook best een prijs hebben. En zeker dit traject is van toepassing voor de rest van je leven! Want hoe zou het voor je zijn als jij je verdere leven slank door gaat brengen? Dat is onbetaalbaar! Daarnaast ga je een financiële commitment aan, waardoor je er echt ook keihard voor wilt werken.

Natuurlijk is het mogelijk om gespreid te betalen. Meer hierover staat bij de trajecten. Mocht dit nog niet haalbaar zijn voor je, neem dan even contact op. Want er is vast wel een oplossing voor.

Zit je nog te twijfelen en wil je eerst liever een gratis sessie? Dat kan! Laat je gegevens achter via onderstaande knop en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Gratis sessie


Heb je een andere vraag?

Staat je vraag hier niet tussen neem dan gerust contact op via het contactformulier.

CONTACT