Tips

chocoladeletters-Uniek-in-Vorm.jpg

We hebben de tomatensoep nog maar net achter de kiezen wanneer er heel hard op het raam wordt gebonsd! De kinderen rennen naar de deur en daar staan de zakken met cadeaus. Het feest kan beginnen, inclusief de kruidnootjes met en zonder chocolade. Lees verder..

ballen-inde-lucht-uniek-in-vorm.jpg

Als een kip zonder kop ben ik deze week doorgekomen. Ik kan het niet anders zeggen. Het was een chaos in mijn hoofd en in mijn lijf. Thuis was het ook net of was er een orkaan langs geweest. Lees verder..

Druk-uniek-in-vorm.jpg

Nee het is niet goed en ik zeg ook heel eerlijk dat ik het even niet heel erg goed gedaan heb de afgelopen maanden.. Het blijft er een beetje bij, niet veel tijd, te druk… welke smoesjes kan ik nog meer verzinnen? Lees verder..

the-day-after-uniek-in-vorm.jpg

Al het werk was niet voor niets geweest, het was een geslaagde opening en ik kijk er met veel plezier aan terug. Of het nu de adrenaline is of het wijntje van gisteravond, ik zit nog een beetje in een waas. Lees verder..

wakkerliggen-Uniek-in-Vorm.jpg

Het is tien voor 12 en ik lig nog steeds wakker. Mijn hoofd maakt overuren. Mijn hart gaat als een gek tekeer en ik krijg het zelfs zo warm dat ik besluit het elektrische dekentje uit te zetten. . Lees verder..

change-the-plan-never-the-goal-Uniekinvorm.jpg

“Goh, ik heb toch eigenlijk wel veel meegemaakt” zegt mijn dochter in de auto vanmorgen op weg naar Leeuwarden. Zo komt het te sprake en eigenlijk heeft dit wel gemaakt tot wie ze nu is. Ze is een echte strijder, een echte vechter. . Lees verder..

oei-deze-is-pittig.-Waarom.-Uniek-in-vorm.jpg

Wat ik veel hoor van de vrouwen die bij mij komen is dat ze al van alles geprobeerd hebben en dat niets meer werkt. Ze eten al best gezond en weten echt niet meer waar ze verbetering aangebracht zou kunnen worden. Het vertrouwen in hun lichaam is weg. Lees verder..

niet-te-oud-om-te-leren-Uniek-in-Vorm.jpg

Jippieee ik mag weer leren! Je bent nooit oud genoeg om te leren en ik vind het ook noodzakelijk om bij te blijven. Dus daar zat ik dan afgelopen dinsdag in Zwolle op de campus. Lees verder..