Ik wilde graag slanker worden, maar het lukte steeds niet…

Daar zat ik dan als moeder van 3 kinderen, geen tijd, nooit zin, helemaal geen energie. Totaal geleefd en uitgeput. Ik was mezelf helemaal kwijt. Ik deed alles voor anderen. Iedereen tevreden houden en mezelf totaal wegcijferen. Daar was ik een kei in! Ik zat totaal niet lekker in mijn vel.
Na 3 zwangerschappen leek het net of was ik nog steeds 5 maanden zwanger. Ik liep in ruime shirts om te zorgen dat het nog een beetje toonbaar was.
Iedere avond lag ik het liefst met een reep chocolade of chips of allebei uitgeput op de bank. Ik kon maar niet uit dat ritme komen. Ik ging overdag al bedenken wat ik die avond op de bank wilde gaan eten. En als het de tijd van de maand was, dan was het nog 10x erger. Die hormonen en de emoties. Hoe vaak ik iedere zondag weer tegen mezelf zei: Morgen dan ga ik me écht bezig houden met afvallen!
En weer was het mislukt!
Tot ik op een gegeven moment wist dat dit niet langer zo kon. Ik heb zelf hulp ingeschakeld van een coach zodat ik een goede stok achter de deur had om ervoor te gaan! Dit was een hele grote stap voor mij, want dat doe je toch niet? En de kosten? Ik vond dit toen echt een grote investering.
Maar ik ben heel blij dat ik die stap genomen heb. Want het werkte! Ik was super enthousiast, ik was een spons op gebied van voeding. Ik wilde alles weten. Dit heeft mij toen doen besluiten om de opleiding gewichtsconsulent te gaan doen. Mijn coach had ik niet langer nodig, ik wist zelf hoe ik het wilde hebben.
Ik begon me weer goed te voelen. Ik begon te stralen. En ik kon maat 36 aan! Dat was ver voor de kinderen dat ik deze maat had. Ik leerde voor mezelf opkomen, voor mezelf te kiezen. Want afvallen is zoveel meer dan voeding. Het is zo lang altijd een ander geweest! Maar als je voor jezelf leert kiezen dan sta je stevig, dan kan je nee zeggen!
Daarnaast houd ik nu eenmaal van lekker eten. En ik begrijp dus heel goed dat de meeste vrouwen af en toe een stuk chocolade willen, of ijs. Maar ook een lekker stukje kaas bij een goed glas wijn. Ik vind het belangrijk dat de leefstijl veranderd, maar dat er nog wel geleefd kan worden.
En nu doe ik wat ik het liefste doe. Vrouwen coachen zodat ze afvallen, hun leefstijl veranderen, maar wel blijven leven en genieten. Daardoor gaat er een blijvende knop om en blijven ze ook op gewicht! Het is zo’n prachtig proces, het is net een rups die een vlinder wordt. Ze gaan weer stralen en staan weer vol op in het leven. En dan is ook mijn doel ook bereikt!
Wat je over mij moet weten…
Ik ben een echte doorzetter, als ik iets in mijn kop heb dan zit het niet in mijn kont, ik ga er dan ook écht voor. Ik ben een stier en kan ook aardig koppig en een tikkeltje eigenwijs zijn.
Ongeduldig zijn dat past heel erg goed bij mij, ik begrijp dus als geen ander hoe frustrerend het kan zijn als die weegschaal blijft hangen. Ik ben ook eerlijk en zorgzaam.
Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan en dan het liefst naar Italië, ik vind de mentaliteit van de Italianen geweldig. Genieten doe ik ook, ik houd van een goed glas wijn en een stukje kaas (of twee).
Als moeder van 3 kinderen weet ik hoe druk je het kan hebben. Volgens mijn man ben ik een echte chaoot. Er zit écht wel een systeem in, alleen begrijpt hij die niet.
Ik houd wel van doorpakken en dat zal je in mijn coaching wel tegen komen, want ik zet je écht aan het werk!

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten hoe ik in het echt ben? Laten we kennismaken!

Ja, ik wil graag kennismaken