Ik dacht dat ik met een slanker lichaam die zelfverzekerdheid kreeg

Na de komst van mijn derde kind, was ik verslaafd aan chocolade en kon ik gerust iedere avond met een reep chocolade op de bank naar netflix kijken. Ik had een druk gezin, ik leefde voor mijn gezin. Ik had er alles voor over, maar ik vergat mezelf!
Ik zat totaal niet lekker in mijn vel. Ik kreeg gelukkig mijn eetgedrag onder controle en ik verloor ook de nodige kilo´s. Maar toch was ik niet die zelfverzekerde vrouw die ik graag wilde zijn. Ik trok me heel veel aan wat anderen tegen me zeiden of dat ik dacht dat ze wel zouden denken. No way dat ik in een sexy jurk en op hoge hakken door het leven zou gaan. Ik voelde dan dat het too much zou zijn… Ik vond mijn lichaam nog steeds niet perfect, er was altijd iets wat veel beter kon. ik durfde niet te zijn wie ik werkelijk was. Ik had mezelf in een hokje gestopt om er maar bij te horen of geaccepteerd te worden. Ik deed eigenlijk alles wat anderen van mij verwachten, maar ik vergat helemaal wat ik zelf graag wilde. Ik leefde niet voor datgene waar ik een warm gevoel kreeg in mijn buik.
Totdat ik mezelf leerde kennen wie ik werkelijk ben. Dat ik ging staan voor mezelf, dat ik juist mezelf kon laten zien, zonder schaamte. Dat ik mijn lichaam accepteerde en omarmde, dat ik het zelfs heel erg mooi kon vinden.
Ik ging de dingen ging doen waar ik een JA van in mijn buik voelde. En wanneer ik dat ging doen dat alles als toevallig leek te gaan. Het leven kon ik eindelijk leven in een flow. Zoals ik het wilde, zonder dat ik mij hoefde aan te passen om geaccepteerd te worden of om geliefd te voelen.
Wat je echt over mij moet weten…
Ik ben erg intuïtief. Ik voel vaak wat er aan de hand is. Sommige klanten vinden mij enorm telepathisch. Ik ben graag alleen. Ik verwen mezelf daarom ook vaak met een dagje alleen naar de sauna of naar de schoonheidsspecialiste. Ik houd van lekker eten en geniet ook van het samen zijn met mijn gezin. Ik ben gek op lang tafelen en een rood wijntje. Ik houd niet van sporten, ik doe het wel, maar niet consistent. Ik ben best chaotisch, maar voor mezelf zit er aardig structuur in. Ik leid mijn leven het liefst met wat er op mijn pad komt. Ik vind het heerlijk om die magie in het leven te ervaren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten hoe ik in het echt ben? Laten we kennismaken!

Ja, ik wil graag kennismaken