maandag 23 november 19:30


ONLINE


Online masterclass Voed je vrouwelijk

Hoe zou het voor je zijn dat je zo tevreden en vol zelfvertrouwen bent met je lichaam en je houding, dat je waar je ook bent volledig jezelf kan zijn?
 
Wanneer jij je lichaam hebt geaccepteerd dan kan je het goed voeden en liefde en aandacht geven die precies bij jou past en die goed voor jou voelt.
 
Dan heb je deze magnetische en vrouwelijke aantrekkingskracht en weet je precies wat je wilt en waar je voor staat. Je hoeft je dan niet meer aan te passen, of je anders voor te doen om geaccepteerd te worden.
 
Je durft dan je dromen waar te maken waar jouw gevoel een YES op geeft en je hebt het volste vertrouwen in jezelf dat dit het juiste pad voor jou is. Je hebt weer plezier in je leven. Je durft ook de liefde weer toe te laten in je leven en je voelt je zelfverzekerd in jouw seksualiteit.

Hoe zou het voor je zijn dat het niet meer uit maakt wat je aan hebt? Dat je hoe dan ook altijd vrouwelijk, sexy en woest aantrekkelijk voelt? Dat jij je geen zorgen meer maakt wat een ander daar van vindt?

Ik vertel er alles over tijdens de masterclass! Doe je mee?

23 november 19:30 uur

Gratis


Aanmeldformulier