Krijg regie over je gewicht!

Blijft je gewicht maar toenemen de laatste jaren? Ook al ben je voor je gevoel best goed bezig? Je valt steeds een paar kilo af met een dieet en vervalt daarna weer in je oude eetpatroon. Waardoor je ook snel weer aankomt. Soms heb je jezelf niet goed onder controle en blijft het niet bij 1 koekje. Als je eenmaal begint dan zit er gewoon geen rem op. Je houdt gewoon van lekker eten, en het idee dat je niks meer mag eten kan je best frustreren.

Nu is het genoeg!

Je bent er nu echt klaar mee en wilt graag een blijvende verandering die wel werkt voor jou.

Hoelang kies je er nog voor om zo door te blijven gaan? Weet dat dit voor jou zo niet hoeft te zijn. Dit kan en moet echt anders!

Hoe zou het voor je zijn dat je nu wel blijvend resultaat behaald? Zonder het gevoel dat je niks meer mag. Hoe zou het zijn als je kleding fijn zit? Dat je niet een maatje groter hoeft te kopen omdat je je buik wil verhullen? Dat je niet steeds je hand voor je buik hoeft te doen en niet hoeft te controleren of je blouse nog wel over je kont heen hangt? Dit bereik je wanneer jij je eetpatroon en eetbuien helemaal onder controle hebt.

Volg dan nu het individueel traject: “Regie over gewicht”

Dit traject is geschikt voor jou:
Als je er echt 1000% voor wilt gaan en écht een blijvende verandering wilt.
Als je op en top gecoacht wilt worden dan is het individuele traject echt voor jou!
Het traject is echt 1 op 1 en is perfect afgestemd op jou en jouw behoeftes.
Daarnaast krijg je ook maximale ondersteuning en heb je veel coachcontact zodat je er ook voor blijft gaan!

  Duur 24 weken

  Intake en 9x 1 op 1 coachsessies inclusief wegen en vetmeting

  Persoonlijk voedingsschema

  Werkboek met opdrachten

  Video uitleg via de email

  Tussen de sessies door 1 op 1 coachcontact via de whatsapp

  Toegang tot de besloten facebookgroep voor extra ondersteuning

Dit alles krijg je voor een investering van  199 euro per 4 weken (6x) of 1097 euro als je in 1 keer betaald voor 6 maanden coaching.
Ik houd van aanpakken en doorpakken, dus ik zet je ook echt aan het werk voor een blijvende verandering.

Na dit individuele traject:

  Ben je afgevallen

  Is je voedingspatroon aangepast en eet je op de manier dat bij jou past

  Voel jij je fitter, energieker en heb je ook zin om meer te gaan bewegen

  Sta je zelfverzekerd en sterk in je schoenen

  Je kan je emoties, hormonen en stemmingen beter onder controle krijgen, waardoor je ook de eetbuien onder controle hebt

Heb je geen last meer van het snaai-gevoel

Kan je nog steeds genieten van lekker eten, maar kan je toch op gewicht blijven

Je wordt mentaal sterker



MELD JE AAN

Hoe ziet een individueel traject er uit?

In 6 maanden word je echt 1 op 1 gecoacht, daardoor is de coaching perfect afgestemd op jou en jouw behoeftes. We beginnen met een intake, een week later krijg je een persoonlijk voedingsschema met uitgebreide uitleg. Deze uitleg krijg je ook nog op video, zodat je deze thuis nog even na kan kijken. Daarna hebben we om de 3 weken een 1 op 1 coachsessie, tijdens dit traject hebben we naast de intake nog 9 coachsessies van ¾ uur.
In een coachsessie ga ik jouw valkuilen behandelen. Want hoe kan het dat je doet wat je doet? Hoe kan je jouw emoties de baas blijven? En hoe kies je voor jezelf, sta je sterk in je schoenen en kan je daadwerkelijk nee zeggen? Ook word je gewogen op een speciale weegschaal die ook je vet- en spierpercentage meet. Daarnaast meet hij ook het viscerale vet (gevaarlijk vet rond de organen).
Om te zorgen dat je er actief mee bezig bent krijg je huiswerkopdrachten en video’s via de email. Je krijgt toegang tot de besloten facebookgroep voor extra steun en motivatie.
En tussen de coachsessies door heb je 1 op 1 contact via de whatsapp voor advies en ondersteuning.



Ervaringen van anderen

Aan je man, die al meer dan 40 jaar je maatje is, vertel je niet echt alles wat je denkt en voelt. Ook niet aan je beste vriendin die je al meer dan 30 jaar kent. Want diep van binnen weet je wel wat er aan schort, hoe het anders zou kunnen.
Het zijn beschamende gedachten die ik had: ‘ik moet wel zorgen dat ik mijn deel krijg, straks is het op’. En ik zocht ook het liefst het grootste stuk uit.
Mijn zwakheden toegeven en mijn gewicht vertellen kan ik wel aan jou. Deels omdat je niet één van mijn naasten bent en deels omdat jij niet met betweterige adviezen klaar staat waar ik niets aan heb, die ik zelf ook wel weet.
Als professionele jo-jo-er weet ik alles wel. Maar ik heb eye openers nodig en positieve stimulans. En iemand die gelooft dat ik het kan en die dat ook op mij kan overbrengen.
Daar ben ik je dankbaar voor en daarom wil ik niet alleen voor mezelf mijn best doen, maar doe ik het ook voor jou. ~anoniem~

Dankzij de hulp van Ida is het mij eindelijk gelukt om af te vallen. Goede begeleiding, je krijgt niet alleen een dieet ze zet je ook aan het denken!! ~Janet~



Ze is een super coach, zeer persoonlijk en iemand met heel veel kennis in huis! Ik heb geleerd om structuur aan te brengen in mijn eetpatroon en om keuzes te maken. Zij kan je hier enorm goed in begeleiden en zorgt ervoor dat het vol te houden is doordat het uiteindelijk een leefwijze wordt! Ik had geen overgewicht, maar ben toch nog bijna 4 kg kwijt geraakt. Een prachtig extraatje, bereikt door het traject wat ik bij Ida heb mogen doen. Ik zit weer lekker in mijn vel!! ~Jildou~

Bij Ida krijg je echt een geweldige begeleiding. Ze vraagt geregeld hoe t gaat en als er iets is kun je haar altijd bereiken. Het menu is prima te combineren met werk/gezin. Echt niet ingewikkeld. Als je volhoudt werkt het echt! Ik voel me gezonder, fitter en zit lekkerder in mijn vel! ~Dana~




Zit je nog te twijfelen en wil je eerst liever een gratis sessie? Dat kan! Laat je gegevens achter via onderstaande knop en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
GRATIS VOEDINGSADVIES SESSIE

Veel gestelde vragen
  • Hoe zeker weet ik of ik echt ga afvallen?
  • Krijg ik vergoeding vanuit de zorgverzekering?
  • Is het noodzakelijk om te wegen?
  • Kan ik in de avonduren een afspraak voor consult krijgen?
  • Mijn man vindt het te duur of niet nodig.
  • Ik vind het wel een kostbare investering. Kan ik gespreid betalen?
Hoe zeker weet ik of ik echt ga afvallen?

Garanties zijn haast niet te geven. Je lijn verleden, je motivatie en je stofwisseling hebben hier invloed op. Het belangrijkste is dat je je leefstijl aanpast. Want als je voedingspatroon verandert dan gaat het gewicht vanzelf wel mee. Belangrijk is dat het niet als een dieet voelt, maar dat het fijn voelt. Bij een individueel traject kunnen we heel specifiek hier naar kijken. Het kan zijn dat je schema dan een paar keer aangepast moet worden. Dan doen we er alles aan om te zorgen dat jouw gewicht in beweging komt.


Krijg ik vergoeding vanuit de zorgverzekering?

Afhankelijk van je aanvullende verzekering wordt een groot deel van de kosten vergoed. Doordat het wordt vergoed van uit je aanvullende verzekering gaat het niet ten koste van je eigen risico. Kijk voor meer informatie

https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html


Is het noodzakelijk om te wegen?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Uiteindelijk zegt het gewicht ook niet alles. Het gaat erom dat je omvang gaat verliezen.


Kan ik in de avonduren een afspraak voor consult krijgen?

Ja, afspraken kunnen ook in de avonden gemaakt worden.

Mijn man vindt het te duur of niet nodig.

Heel spijtig laten veel mensen zich leiden door andere mensen. Maar jij weet wat je nodig bent! En als je al heel lang het zelf hebt geprobeerd en het nog steeds niet is gelukt, dan werkt dat dus niet. En dan zul je het toch anders moeten gaan doen om echt resultaat te behalen. Daarnaast is het voor je man toch ook belangrijk dat jij je lekker in je vel voelt?


Ik vind het wel een kostbare investering. Kan ik gespreid betalen?

Investeren in jezelf mag ook best een prijs hebben. En zeker dit traject is van toepassing voor de rest van je leven! Want hoe zou het voor je zijn als jij je verdere leven slank door gaat brengen? Dat is onbetaalbaar! Daarnaast ga je een financiële commitment aan, waardoor je er echt ook keihard voor wilt werken.

Natuurlijk is het mogelijk om gespreid te betalen. Meer hierover staat bij de trajecten. Mocht dit nog niet haalbaar zijn voor je, neem dan even contact op. Want er is vast wel een oplossing voor.




Zit je nog te twijfelen en wil je eerst liever een gratis sessie?
Dat kan!
Laat je gegevens achter via onderstaande knop en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Gratis sessie


Heb je een andere vraag?

Staat je vraag hier niet tussen neem dan gerust contact op via het contactformulier.

CONTACT