Weg met die jojo!

Start januari 2020

Is er de laatste jaren alleen maar gewicht bijgekomen? Heb je al talloze diëten gevolgd, maar je valt iedere keer weer terug? Je houdt van erg lekker eten. Je bent sociaal en houdt ook wel van een feestje. Is het daardoor voor jou ook zo lastig vol te houden?

Afvallen hoeft echt niet een kwelling te zijn.

Hoe lang kies jij er nog voor om zo door te gaan? Straks is de overgang voorbij en heb je er alleen maar nog meer kilo’s bij. En we weten allemaal wel dat het na de overgang er nog moeilijker af gaat.

Hoe zou het voor je zijn als je je eetpatroon zo verandert dat je blijvend slank wordt en nog steeds deel kan uitmaken van je sociale activiteiten? Dat je ook af en toe nog heerlijk kunt eten? Dat je nu eindelijk een feest outfit aankan waar je niet ieder hobbeltje en bobbeltje ziet? Dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je buik teveel opvalt?

Volg dan nu het groepstraject: Weg met de jojo

Dit groepstraject is geschikt voor jou:
Als je het leuk vindt om met andere vrouwen de strijd tegen de kilo´s aan te gaan. Als je wilt weten hoe je jouw voedingspatroon kan veranderen. Je hebt geen last van eetbuien of emotie eten, want dat vergt echt 1 op 1 coaching. Je bent gedisciplineerd genoeg en bomvol motivatie? Dan is dit traject echt voor jou op je lijf geschreven! Onderling is er ondersteuning via een besloten facebookgroep!

 Duur 12 weken

schriftelijke intake en 5x groepssessies inclusief wegen en vetmeting

  Persoonlijk voedingsschema

  Opdrachten

Aantal video’s

Toegang tot besloten facebookgroep voor extra ondersteuning

De live avonden vinden plaats één keer in de drie weken op dinsdagavond in Sneek.

Dit alles krijg je voor een investering van 135 euro per maand (of 357 euro als je in 1 keer betaald).

Na dit groepstraject:

 Is je voedingspatroon aangepast en daardoor ben je ook afgevallen

Voel jij je fitter, energieker heb je ook zin om meer te bewegen

Heb jij de tools in handen om lekker te blijven eten zonder hiervan aan te komen

 Heb je minder last van snaai-gevoel

Voel jij je zelfverzekerd en slanker


MELD JE AAN

Hoe ziet een groepstraject er uit?

In 3 maanden tijd krijg jij de tools in handen om blijvend te veranderen in je gewicht. Dit doe je in groepsverband. Je kan op elk moment instappen.
Nadat je een intake formulier hebt ingevuld, krijg je via de email een persoonlijk voedingsschema met een uitleg. Eén keer in de 3 weken is er een live avond van 1 uur, waar je gewogen kan worden met een speciale weegschaal die ook je vet- en spierpercentage en visceraal vet (orgaanvet) meet.
Na het wegen is er nog tijd om vragen te beantwoorden. Naast de groepssessies krijg je opdrachten per email die je thuis kunt uitvoeren zodat je nog meer leert op gebied van voeding, planning en variatie.
Je krijgt toegang tot de besloten facebookpagina voor nog meer advies en ondersteuning.Ervaringen van anderen

Aan je man, die al meer dan 40 jaar je maatje is, vertel je niet echt alles wat je denkt en voelt. Ook niet aan je beste vriendin die je al meer dan 30 jaar kent. Want diep van binnen weet je wel wat er aan schort, hoe het anders zou kunnen.
Het zijn beschamende gedachten die ik had: ‘ik moet wel zorgen dat ik mijn deel krijg, straks is het op’. En ik zocht ook het liefst het grootste stuk uit.
Mijn zwakheden toegeven en mijn gewicht vertellen kan ik wel aan jou. Deels omdat je niet één van mijn naasten bent en deels omdat jij niet met betweterige adviezen klaar staat waar ik niets aan heb, die ik zelf ook wel weet.
Als professionele jo-jo-er weet ik alles wel. Maar ik heb eye openers nodig en positieve stimulans. En iemand die gelooft dat ik het kan en die dat ook op mij kan overbrengen.
Daar ben ik je dankbaar voor en daarom wil ik niet alleen voor mezelf mijn best doen, maar doe ik het ook voor jou. ~anoniem~

Dankzij de hulp van Ida is het mij eindelijk gelukt om af te vallen. Goede begeleiding, je krijgt niet alleen een dieet ze zet je ook aan het denken!! ~Janet~Ze is een super coach, zeer persoonlijk en iemand met heel veel kennis in huis! Ik heb geleerd om structuur aan te brengen in mijn eetpatroon en om keuzes te maken. Zij kan je hier enorm goed in begeleiden en zorgt ervoor dat het vol te houden is doordat het uiteindelijk een leefwijze wordt! Ik had geen overgewicht, maar ben toch nog bijna 4 kg kwijt geraakt. Een prachtig extraatje, bereikt door het traject wat ik bij Ida heb mogen doen. Ik zit weer lekker in mijn vel!! ~Jildou~

Bij Ida krijg je echt een geweldige begeleiding. Ze vraagt geregeld hoe t gaat en als er iets is kun je haar altijd bereiken. Het menu is prima te combineren met werk/gezin. Echt niet ingewikkeld. Als je volhoudt werkt het echt! Ik voel me gezonder, fitter en zit lekkerder in mijn vel! ~Dana~


Veel gestelde vragen
  • Hoe zeker weet ik of ik echt ga afvallen?
  • Krijg ik vergoeding vanuit de zorgverzekering?
  • Is het noodzakelijk om te wegen?
  • Kan ik in de avonduren een afspraak voor consult krijgen?
  • Mijn man vindt het te duur of niet nodig.
  • Ik vind het wel een kostbare investering. Kan ik gespreid betalen?
Hoe zeker weet ik of ik echt ga afvallen?

Garanties kan ik natuurlijk niet geven. Je lijn verleden, je motivatie en je stofwisseling hebben hier invloed op. Het belangrijkste is dat je leert je leefstijl aan te passen. Want als je voedingspatroon verandert dan gaat het gewicht vanzelf wel mee. Bij een individueel traject kunnen we heel specifiek hier naar kijken. Het kan zijn dat je schema dan een paar keer aangepast moet worden. Dan zorg ik er gewoon voor dat je af gaat vallen!


Krijg ik vergoeding vanuit de zorgverzekering?

Afhankelijk van je aanvullende verzekering wordt een groot deel van de kosten vergoed. Doordat het wordt vergoed van uit je aanvullende verzekering gaat het niet ten koste van je eigen risico. Kijk voor meer informatie

https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html


Is het noodzakelijk om te wegen?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Uiteindelijk zegt het gewicht ook niet alles. Het gaat erom dat je omvang gaat verliezen.


Kan ik in de avonduren een afspraak voor consult krijgen?

Ja, afspraken kunnen ook in de avonden gemaakt worden.

Mijn man vindt het te duur of niet nodig.

Heel spijtig laten veel mensen zich leiden door andere mensen. Maar jij weet wat je nodig bent! En als je al heel lang het zelf hebt geprobeerd en het nog steeds niet is gelukt, dan werkt dat dus niet. En dan zul je het toch anders moeten gaan doen om echt resultaat te behalen. Daarnaast is het voor je man toch ook belangrijk dat jij je lekker in je vel voelt?


Ik vind het wel een kostbare investering. Kan ik gespreid betalen?

Investeren in jezelf mag ook best een prijs hebben. En zeker dit traject is van toepassing voor de rest van je leven! Want hoe zou het voor je zijn als jij je verdere leven slank door gaat brengen? Dat is onbetaalbaar! Daarnaast ga je een financiële commitment aan, waardoor je er echt ook keihard voor wilt werken.

Natuurlijk is het mogelijk om gespreid te betalen. Meer hierover staat bij de trajecten. Mocht dit nog niet haalbaar zijn voor je, neem dan even contact op. Want er is vast wel een oplossing voor.
Zit je nog te twijfelen en wil je eerst liever een gratis sessie? Dat kan! Laat je gegevens achter via onderstaande knop en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Gratis sessie


Heb je een andere vraag?

Staat je vraag hier niet tussen neem dan gerust contact op via het contactformulier.

CONTACT