het 4 maanden online groepstraject

Jaaa jij bent er klaar voor!

Jij wilt tevreden zijn met je lichaam en houding, die zelfverzekerdheid krijgen om te zijn wie jij werkelijk bent.
Ik help je en leer je in 4 maanden tijd

Tevreden zijn met je lichaam en houding, die zelfverzekerdheid krijgen om te zijn wie jij werkelijk bent. Je wilt je niet meer aanpassen of anders voor te doen om geaccepteerd of geliefd te voelen.

Jouw dromen waar maken. En die dingen doen waar jij jouw hart sneller van gaat kloppen en waar jij het YES gevoel van krijgt. Je wilt het volste vertrouwen er in hebben dat jij de juiste keuzes maakt waardoor jij weer meer plezier in je leven gaat ervaren.

De liefde naar jezelf toe laten en naar je (toekomstige) partner, je wilt je zelfverzekerd voelen in jouw sensualiteit en seksualiteit.

Te gaan staan voor jezelf, jezelf belangrijk vinden en voelen en je wilt jezelf en je lichaam het allerbeste gunnen.

Die zelfverzekerdheid krijgen dat jij al met jouw lichaam en houding zegt: Hier ben ik!Dit gaan we doenWat gaan we doen?
Ik leer jou in 4 maanden in een groep met andere vrouwen te leven volgens jouw blauwdruk, om in je vrouwelijke energie te komen en blokkades op te lossen. Je leeft jouw leven zoals jij het wilt en hoe het bedoeld is voor jou. Dit maakt dat je je hoe dan ook fantastisch zult gaan voelen! Hoe dichter jij bij jezelf komt hoe beter jij jezelf ook begrijpt en het ook waard vindt om heel goed voor jezelf te zorgen.  Hoe beter jij ook besluiten kan maken op jouw gevoel die het altijd juist heeft. Voor de allerbeste versie van jezelf.
Praktisch:
  • 1x uitleg over jouw persoonlijke Human design in een PDF (twv 197 euro)
  • 6x magische online interactieve masterclasses met een groep vrouwen, waarin we duiken in jouw human design. Hierin wordt je ook gecoached zodat jij leert leven volgens jouw design en ook veel blokkades op gaat lossen om terug te gaan naar wie jij werkelijk bent. Deze zijn ook terug te kijken. (twv 594 euro)
  • 2x waardevolle 1 op 1 online sessies om echt jouw persoonlijke struggles te shiften. (twv 350 euro)
  • 6x een video om jouw transformatie te ondersteunen. (twv 156 euro)
  • Een fantastische start én afsluitingssessie of live groepssessie (hangt een beetje van de corona af, maar het wordt hoe dan ook een feestje!) (twv 198 euro)
  • Samen met een geweldige groep vrouwen in een besloten facebookgroep. Waar jij je vragen kan stellen, waar je energie krijgt, elkaar upliften en ondersteunen. Deze groep blijft bestaan na het traject.(twv onbetaalbaar)
Investering voor dit traject is 697 euro (betaling in termijnen mogelijk)
Nu aanmelden

Je meldt je aan via onderstaand formulier. En je ontvangt na uiterlijk 2 werkdagen een email. Houd dus je email goed in de gaten. Mocht je na 2 werkdagen niks hebben ontvangen, neem dan contact op!