Ben jij klaar om je sexy, aantrekkelijk en vrouwelijk te voelen?

het 3 maanden online programma (groep)
herken je dit?

Dat je je niet vrouwelijk voelt? Dat je je heel graag vrouwelijk zou willen kleden, maar dat je je dan af vraagt of het niet too much is? Dat je bang bent wat anderen er van denken?
Er goed uitzien staat hoog bovenaan je lijstje. Je bent je er ook bewust van wat je eet en toch ben je nog niet tevreden met je lichaam. Er is altijd wel iets wat niet goed is, een randje of een hobbeltje.
Je maakt je vaak zorgen in je hoofd met veel gedachtes, je houdt je daarom vast aan de controle. Je doet niet de dingen waarvan jouw hart een sprongetje maakt, het blijft altijd maar gewoontjes omdat je bang bent voor de impact of dat je het vertrouwen er niet in hebt.


Ja, ik wil!Ik help je en leer je persoonlijk 1:1 in 3 maanden tijd

 • Dat jij je heerlijk vrouwelijk en woest aantrekkelijk voelt en dat je zelfverzekerdheid er van af spat! Dat je je geen zorgen meer maakt hoe jouw lichaam eruit ziet. Dat het hoe dan ook fantastisch is!
 • Dat je in verbinding bent met je lichaam en je vrouwelijke energie. Dat je de innerlijke strijd en controle los kan laten en volledig kan vertrouwen op wat er op je pad komt.
 • Dat jij goed voor jezelf gaat zorgen, dat jij het waard vindt om op nummer 1 gezet te worden door jezelf.
 • Dat je de dingen doet waar jij heel gelukkig van wordt. Dat je eens buiten de lijntjes durft te kleuren?
 • Dat je seksleven jouw voldoening gaat geven, omdat jij je minder geremd gaat voelen. Je staat volledig in je vrouwelijke kracht en daarmee ben je in staat om ook echt te gaan ontvangen.


Dit gaan we doenWat gaan we doen?
Ik leer jou in 3 maanden in een groep met andere vrouwen te leven volgens jouw blauwdruk, om in je vrouwelijke energie te komen en blokkades op te lossen. Je leeft jouw leven zoals jij het wilt en hoe het bedoeld is voor jou. Dit maakt dat je je hoe dan ook fantastisch zult gaan voelen! Hoe dichter jij bij jezelf komt hoe beter jij jezelf ook begrijpt en het ook waard vindt om heel goed voor jezelf te zorgen. Voor de allerbeste versie van jezelf.
Praktisch:
 • 1x uitleg over jouw persoonlijke Human design in een PDF (twv 197 euro)
 • 6x magische online interactieve masterclasses met een groep vrouwen, waarin we duiken in jouw human design. Hierin wordt je ook gecoached zodat jij leert leven volgens jouw design en ook veel blokkades op gaat lossen om terug te gaan naar wie jij werkelijk bent. Deze zijn ook terug te kijken. (twv 594 euro)
 • 2x waardevolle 1 op 1 online sessies om echt jouw persoonlijke struggles te shiften. (twv 350 euro)
 • 6x een video om jouw transformatie te ondersteunen. (twv 156 euro)
 • Een fantastische start én afsluitingssessie of live groepssessie (hangt een beetje van de corona af, maar het wordt hoe dan ook een feestje!) (twv 198 euro)
 • Samen met een geweldige groep vrouwen in een besloten facebookgroep. Waar jij je vragen kan stellen, waar je energie krijgt, elkaar upliften en ondersteunen. (twv onbetaalbaar)
Eventueel kan de voeding ook nog mee genomen worden als je dat zou willen!
Investering voor dit traject is 697 euro (betaling in termijnen mogelijk)
Nu aanmelden

Je meldt je aan via onderstaand formulier. En je ontvangt na uiterlijk 2 werkdagen een email. Houd dus je email goed in de gaten. Mocht je na 2 werkdagen niks hebben ontvangen, neem dan contact op!