Algemene voorwaarden

 1. Een individueel traject heeft een duur van 24 weken.
 2. Wanneer je verhinderd bent voor de afspraak voor coachsessie, dien je deze 24 uur van te voren te annuleren en verzetten, anders is de sessie verloren. Deze sessie mag maximaal 1 week verder verplaatst worden, anders gaat dit ten koste van het resultaat van het traject.
 3. Tijdens individueel traject kan je ten alle tijden alle vragen via de whatsapp sturen. En dan bedoel ik ook alles! Als het even tegenzit, als het niet lekker gaat, maar ook alles over voeding. Maak hier ook optimaal gebruik van. Ik kan het namelijk niet ruiken hoe het gaat. Dus doe dit dan ook echt.
 4. De whatsappjes worden door de week binnen 24 uur beantwoord. Mocht ik het even gemist hebben, stuur gerust nog een whatsapp, maar geef mij wel even 24 uur de tijd.
 5. In de weekenden ben ik offline, soms geef ik wel eens antwoord terug, maar pin me er niet op vast.
 6. Tijdens de vakantie kan het zijn dan de tijden van reactie ook wat ruimer zijn. Ik laat dit ruim van te voren weten.
 7. Je krijgt video’s en opdrachten via de mail. Voor een goed en blijvend resultaat moet je ook echt deze opdrachten maken. Er wordt wel goede inzet van je verwacht.
 8. .Je gaat een traject aan, dit betekend dat je niet halverwege kunt stoppen. Je kan niet je geld terug ontvangen. Ook wanneer je kiest voor een gespreide betaling dien je deze betaling wel na te komen.
 9. De factuur ontvang je bij het verkrijgen van het voedingsschema en dient binnen 14 dagen betaald te worden.
 10. Ik heb geen contract met de verzekeraar, dat betekend dat je wel een vergoeding kan krijgen, maar dat je de factuur zelf moet indienen bij de verzekeraar. De verzekeraar keert niet aan mij uit.
 11. Je verklaard hierbij goed gezond te zijn en mij op de hoogte hebben gesteld van je medische toestand.
 12. In geval van medische aandoeningen of als je medicijnen gebruikt: het traject is geheel op eigen risico, ik ben niet verantwoordelijk voor je gezondheid
 13. Ik heb een geheimhoudingsplicht dus alles wat mij aan tafel besproken wordt dat blijft ook bij mij. Tenzij je daarvoor schriftelijk toestemming hebt gegeven, de wet een uitzondering bevat of er sprake is van een conflict van plichten.
 14. Ik geef geen garanties over hoeveel je kunt afvallen, dit hangt samen met je eerdere lijnpogingen, je metabolisme, en je inzet.

Algemene voorwaarden 30 dagen back in shape

 1. Alle vragen worden gesteld in de facebookgroep, antwoord krijg je binnen 24 uur. De ene keer kan dat in de ochtend zijn, andere keer in de middag. Ik ben 1x aanwezig per dag in de groep. Taggen mag wanneer je nog geen antwoord hebt gekregen, maar geef me wel even 24 uur de kans
 2. Voor een goed resultaat, verwacht ik een actieve houding en deelname. Hoe actiever, hoe beter de resultaten
 3. De groep is bedoeld om motivatie te krijgen. Berichten die heel negatief zijn die zal ik verwijderen of vragen om te verwijderen.
 4. Alles wat in de groep komt, blijft in de groep. Het is verboden dingen te kopiëren, plakken en te verspreiden.
 5. Het verkregen materiaal (schema’s, videos) is van mij, dit betekend dat je het niet mag kopiëren en verspreiden.
 6. In de weekenden ben ik offline, ik geef wel eens antwoord terug, maar pin me er niet op vast.
 7. In geval van medische aandoeningen of als je medicijnen gebruikt: het traject is geheel op eigen risico, ik ben niet verantwoordelijk voor je gezondheid.
 8. Het programma duurt 30 dagen, eerder stoppen kan, maar er is geen geld teruggave.
 9. Ik heb een geheimhoudingsplicht dus alles wat besproken wordt dat blijft ook bij mij. Tenzij je daarvoor schriftelijk toestemming hebt gegeven, de wet een uitzondering bevat of er sprake is van een conflict van plichten.
 10. Ik geef geen garanties over hoeveel je kunt afvallen, dit hangt samen met je eerdere lijnpogingen, je metabolisme, en je inzet.