Algemene voorwaarden

  1. Een groepstraject heeft een duur van 12 weken.

2. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om op de live avond van de groep te komen, dan kan deze niet worden ingehaald.

3. In de besloten facebookgroep heb je contact met alle mensen die ooit een groepstraject bij uniek in vorm hebben gevolgd. Als je voor een groepstraject hebt gekozen gaan alle vragen via de groep.

4. Je kan zelf bepalen of je na het traject lid blijft van de groep, je kan je ten allen tijden zelf uitschrijven.

5. In de besloten facebookgroep blijft alles in de groep. Er mag niets gedeeld worden. Deze optie is ook uitgeschakeld, maar foto’s nemen en verspreiden is verboden.

6. In de facebookgroep mag je alles delen, je successen en vragen om advies, zowel in steun als echte voedingsvragen. Het doel is om wel alles positief te houden, zodat iedereen elkaar kan blijven motiveren.

7. Ik zal in principe alleen antwoord geven op concrete voedingsvragen. Stel dan dus ook echt concrete vragen. Soms kan het voorkomen dat ik mij verveel en dus wel op andere vragen antwoord geef. Maar houdt hier wel rekening mee.

8. Door de week krijg je dan ook binnen 24 uur antwoord van mij. Soms kan het voorkomen dat ik het even gemist heb, tag mij dan gerust even in het bericht. Maar geef  me alsjeblieft wel eerst 24 uur de tijd om te kunnen reageren.

9.In het weekend ben ik offline, soms kan het zijn dat ik toch even antwoord geef. Pin me er dus niet op vast.

10.Tijdens de vakantie kunnen de tijden van reageren ook wat ruimer zijn. Ik laat dit van
te voren weten.

11.Een individueel traject heeft een duur van 24 weken.

12.Een traject ga je aan door aanmelding via de site en/of een mondelinge toezegging met een intake.

13. Aan een intake zijn wel kosten (a 60 euro) verbonden, dit is inbegrepen bij de trajectprijs.

14. Wanneer je verhinderd bent voor de afspraak voor coachsessie, dien je deze 24 uur van te voren te annuleren en verzetten, anders is de sessie verloren. Deze sessie mag maximaal 1 week verder verplaatst worden, anders gaat dit ten koste van het resultaat van het traject.

15. In een individueel traject heb je ook toegang tot de facebookgroep, regels zijn als
hierboven beschreven.

16. Tijdens individueel traject kan je ten alle tijden alle vragen via de whatsapp sturen.En dan bedoel ik ook alles! Als het even tegenzit, als het niet lekker gaat, maar ook alles over voeding. Maak hier ook optimaal gebruik van. Ik kan het namelijk niet ruiken hoe het gaat. Dus doe dit dan ook echt.

17. De whatsappjes worden door de week binnen 24 uur beantwoord. Mocht ik het even gemist hebben, stuur gerust nog een whatsapp, maar geef mij wel even 24 uur de tijd.

18. In de weekenden ben ik offline, soms geef ik wel eens antwoord terug, maar pin me er niet op vast.

19. Tijdens de vakantie kan het zijn dan de tijden van reactie ook wat ruimer zijn. Ik laat dit ruim van te voren weten.

20. Je krijgt video’s en opdrachten via de mail. Voor een goed en blijvend resultaat moet je ook echt deze opdrachten maken. Er wordt wel goede inzet van je verwacht.

21. Je gaat een traject aan, dit betekend dat je niet halverwege kunt stoppen. Je kan niet je geld terug ontvangen. Ook wanneer je kiest voor een gespreide betaling dien je deze betaling wel na te komen.

22. De factuur ontvang je bij het verkrijgen van het voedingsschema en dient binnen 14 dagen betaald te worden.

23. Ik heb geen contract met de verzekeraar, dat betekend dat je wel een vergoeding kan krijgen, maar dat je de factuur zelf moet indienen bij de verzekeraar. De verzekeraar keert niet aan mij uit.

24. Je verklaard hierbij goed gezond te zijn en mij op de hoogte hebben gesteld van je medische toestand.

25. Ik heb een geheimhoudingsplicht dus alles wat mij aan tafel besproken wordt dat blijft ook bij mij. Tenzij je daarvoor schriftelijk toestemming hebt gegeven, de wet een uitzondering bevat of er sprake is van een conflict van plichten.

26. Ik geef geen garanties over hoeveel je kunt afvallen, dit hangt samen met je eerdere lijnpogingen, je metabolisme, en je inzet.